مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

توافق براي بچه دار نشدن يكي از مسائلي است كه اين روزها زياد در ميان زوجين ديده مي‌شود. داشتن فرزند يكي از مهم‌ترين نيازهاي هركدام از ما است. بااين‌حال گاهي اوقات ممكن است بخواهيد حداقل براي مدتي اين مسئله را عقب بيندازيد. يكي از اولين چالش‌هايي كه نداشتن فرزند به همراه دارد اين است كه بتوانيد همسرتان را هم با خود همراه كنيد. بعضي وقت‌ها اين اتفاق به‌راحتي مي‌افتد. اما بسياري از مواقع هم شما بر سر اين موضوع اختلاف پيدا مي‌كنيد. در اين شرايط بايد بتوانيد با استفاده از راهكارهاي مختلف با همسرتان به توافق برسيد. اگر احساس مي‌كنيد شما و همسرتان نمي‌توانيد بر سر اين موضوع به يك توافق مشخص برسيد بهترين راهكار اين است كه مشاوره خانواده بگيريد.

 

منبع : توافق براي بچه دار نشدن

توافق براي بچه دار نشدن و زمان صحبت كردن

روانشناسان خانواده معتقدند صحبت كردن درباره تصميمات مهم و اساسي زندگي بايد قبل از ازدواج اتفاق بيفتد. يعني مي‌توان گفت بهترين زمان براي صحبت كردن از اين مسائل جلسات آشنايي پيش از ازدواج هستند. وقتي چند جلسه از زمان آشنايي شما گذشت و به اين نتيجه رسيديد كه تصميمتان براي ازدواج جدي است بايد راجع به مسائل مهم زندگي و به‌خصوص بچه‌دار شدن يا نشدن با يكديگر به توافق برسيد.

متأسفانه بسياري از دختران و پسران نمي‌دانند كه در اين جلسات بايد از چه موضوعاتي صحبت كنند؛ يا چطور از آن‌ها حرف بزنند. اگر شما هم از اين دسته افراد هستيد بهترين راهكار اين است كه از جلسات مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد. مشاورين با آموزش تكنيك‌هايي مثل حل مسئله و مهارت گفت‌وگو به شما كمك مي‌كنند تا به بهترين شكل با همسرتان راجع به اين موضوع صحبت كنيد.

دلايلتان براي پايبندي به توافق براي بچه دار نشدن چيست؟

وقتي قرار است تصميمي به اين مهمي براي زندگي خود بگيريد بايد دلايل محكمي هم براي آن داشته باشيد. در غير اين صورت ممكن است دير يا زود احساس كنيد اشتباه كرديد. بهتر است با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه واقعاً چه دلايلي براي بچه‌دار نشدن داريد؟ و چه تضميني هست كه روي دلايل‌تان باقي بمانيد؟ بعضي از مهم‌ترين دلايل توافق براي بچه‌دار نشدن عبارت است از:

نداشتن آمادگي

پدر يا مادر شدن مسئوليت بسيار سنگيني است. اشتباه نيست اگر بگوييم تمام رفتارهاي شما روي سلامت روان و شخصيت فرزندتان تأثير مي‌گذارند. به همين خاطر بسياري از زوجين احساس مي‌كنند فعلاً زمان مناسبي براي داشتن فرزند نيست. درواقع مي‌توان گفت اين دليل خيلي هم اشتباه نيست؛ و مي‌تواند يكي از نكاتي باشد كه بايد شما را در پايبندي به تعهدتان كمك كند. اگر زماني تصميم گرفته‌ايد براي داشتن فرزند اقدام كنيد اول به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا واقعاً آمادگي لازم براي آن را پيدا كرده‌ايد يا نه.

نامشخص بودن شرايط

يكي ديگر از دلايلي كه باعث مي‌شود به نداشتن فرزند فكر كنيم اين است كه شرايط آينده خيلي هم قابل پيش‌بيني نيست. درواقع بسياري از زوجين احساس مي‌كنند در اين وضعيت تهاجم فرهنگي يا مشكلات اقتصادي توانايي قبول مسئوليت يك كودك را ندارند. نابسامان بودن شرايط يكي ديگر از دلايلي است كه مي‌بايست پيش از تغيير تصميم‌تان به آن توجه كنيد؛ اگر احساس مي‌كنيد كه شرايط هنوز تغيير نكرده است بهتر است روي تصميم خود باقي بمانيد.

خواسته همسر

داشتن فرزند موضوعي نيست كه بخواهيد به‌تنهايي براي آن تصميم بگيريد. گاهي اوقات برخلاف علاقه‌اي كه شما به پدر يا مادر شدن داريد همسرتان براي اين موضوع آماده نيست. در اين شرايط بهتر است روي قول و قراري كه با او داشته‌ايد باقي بمانيد. اما مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاور يا هر راهكار ديگري كه مي‌دانيد به‌تدريج او را نيز براي داشتن فرزند آماده كنيد.

ترسيم زندگي بدون بچه براي خود

قبل از اينكه راجع به اين موضوع با كسي صحبت كنيد زماني را به‌تنهايي بگذرانيد. با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه چرا نمي‌خواهيد فرزندي داشته باشيد؟ آيا اين واقعاً خواسته شما است؟ و مطمئن هستيد كه از آن پشيمان نمي‌شويد؟ سعي كنيد به‌خوبي مزايا و معايب تصميمي كه مي‌گيريد را بررسي كنيد.

يكي از بهترين روش‌ها براي اين كار اين است كه آينده زندگي بدون فرزند را براي خودتان ترسيم كنيد. براي مثال سعي كنيد خودتان را در 5 يا 10 سال آينده تصور كنيد و به اين سؤال پاسخ دهيد كه زندگي شما بدون داشتن فرزند چطور مي‌گذرد؟ ترسيم زندگي بدون بچه به شما كمك مي‌كند تا به‌خوبي تمام جوانب تصميمي كه در حال گرفتن آن هستيد را بررسي كنيد. اما چرا بايد اين كار را بكنيد؟ بسياري از خانم‌ها يا آقاياني كه به هر دليلي تصميم گرفته‌اند فرزندي نداشته باشند دير يا زود از اين تصميم پشيمان شده‌اند. اما متأسفانه بعضي از آن‌ها ديگر راهي براي برگشت نداشته‌اند. اين كار به شما كمك مي‌كند تا از پشيمان شدن در آينده جلوگيري كنيد. براي تصميم گيري دقيق تر مقاله زندگي بدون بچه را بخوانيد.

راه‌هاي جلوگيري از پشيماني از توافق براي بچه دار نشدن

همان‌طور كه گفتيم بسياري از خانم‌ها يا آقايان مدتي كه از توافق با همسرشان مي‌گذرد از اين موضوع پشيمان مي‌شوند. اين درحالي است كه آن‌ها زمان مناسب براي بچه‌دار شدن را از دست داده‌اند و يا همسرشان حاضر به توافق براي داشتن فرزند نيست. بعضي از راهكارهايي كه از پشيمان شدن شما جلوگيري مي‌كنند عبارتند از:

براي زمان كوتاه توافق كنيد          

شايد شرايط تغيير كرد! هميشه در صحبت‌هاي‌تان اين نكته را به خاطر داشته باشيد. شايد شرايط عوض شد و شما هم دلتان خواست كه بچه داشته باشيد. به همين خاطر بهتر است هرگز صحبت‌هاي خودتان را با الفاظي مثل (براي هميشه) جلو نبريد. براي مثال بهتر است به همسرتان بگوييد فعلاً و به خاطر دلايلي كه از آن صحبت مي‌كنيد آمادگي داشتن فرزند را نداريد.

قبل از تصميم‌گيري مشورت كنيد

قبل از اينكه راجع به بچه دار شدن يا نشدن تصميمي بگيريد به‌خوبي جوانب مختلف اين موضوع را بسنجيد. استفاده از روش ترسيم آينده يكي از راهكارهايي است كه در اين وضعيت به‌خوبي به شما كمك خواهد كرد. اما يكي ديگر از راهكارها اين است كه پيش از هر تصميمي به‌خوبي مشورت كنيد. با زوج‌هايي كه صاحب فرزند شده‌اند و همين‌طور آن‌هايي كه فرزندي ندارند صحبت كنيد و زندگي آن‌ها را باهم مقايسه كنيد. با اين روش مي‌توانيد اطلاعات خوبي راجع به آينده زندگي‌تان به دست بياوريد.

براي زندگي جديد چه برنامه‌اي داريد

قبل از آنكه براي بچه دار نشدن توافق كنيد با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه به‌غيراز داشتن فرزند چه برنامه‌هاي ديگري مي‌توانيد براي زندگي خود داشته باشيد؟ هرچقدر بتوانيد برنامه‌هاي مختلف ديگري براي زندگي داشته باشيد احتمالاً كمتر جاي خالي فرزندان را تجربه مي‌كنيد و كمتر هم پشيمان خواهيد شد.

 

بيشتر بخوانيد : زندگي مشترك موفق

 

چطور به توافق براي بچه دار نشدن برسيم؟

با همسرتان صحبت كنيد

توافق براي بچه دار نشدن در اولين قدم بايد بين شما و همسرتان اتفاق بيفتد. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه صحبت كردن هم قواعد خاص خودش را دارد. اگر اين قواعد را رعايت نكنيد ممكن است نتوانيد نتيجه خوبي از صحبت‌هايتان بگيريد.

در اولين قدم بايد يك زمان و مكان مناسب براي صحبت پيدا كنيد. اگر مي‌خواهيد از صحبت‌هاي‌تان نتيجه بگيريد بايد سعي كنيد احساسات و خواسته‌هاي طرف مقابل را هم به‌خوبي در نظر بگيريد. اگر همسرتان با ديدگاه شما راجع به بچه‌دار نشدن مخالف است بايد صحبت‌هايتان را با در نظر گرفتن احساسات او شروع كنيد. و در ادامه خواسته خودتان را مطرح كنيد. براي مثال بگوييد “مي‌دانم چقدر دوست داري صاحب فرزند بشوي اما من…..”.

دلايل و نظرات طرف مقابل را بشنويد

همان‌طور كه گفتيم يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در صحبت كردن بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه احساسات طرف مقابل را در نظر بگيريد. درواقع بخشي از صحبت كردن هنر گوش دادن فعال به صحبت‌هاي طرف مقابل است. بسياري از مواقع ما در صحبت‌هاي‌مان اصلاً به ديگري گوش نمي‌كنيم و فقط مي‌خواهيم حرف خودمان را به كرسي بنشانيم.

شايد يكي از دلايل اينكه صحبت‌هاي شما و همسرتان به نتيجه‌اي نمي‌رسد همين باشد. سعي كنيد صحبت‌هاي او را هم بشنويد و واقعاً به آن‌ها فكر كنيد. در حقيقت زماني شما يك گفت‌وگوي موفق خواهيد داشت كه هيچ‌كس سعي نكند حرف‌هاي خودش تأييد شود و هر دو باهم به يك نتيجه مشترك برسيد.

دلايل خود را فهرست كنيد

يكي از راهكارها براي رسيدن به يك توافق راجع به بچه‌دار نشدن اين است كه دلايل خود و همسرتان را فهرست كنيد. كدام‌يك از اين دلايل واقعي و كدام‌يك غيرواقعي هستند؟ سعي كنيد براي مشكلات واقعي يك راه‌حل صحيح پيدا كنيد.

اهميت مشاوره در توافق براي بچه دار نشدن

گاهي اوقات توافق كردن براي بچه‌دار نشدن تبديل به گره كوري مي‌شود كه نمي‌توانيد آن را باز كنيد. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور بخواهيد كه به شما كمك كند. بسياري از مواقع ما به‌تنهايي متوجه نمي‌شويم اشكال كار كجاست. خيلي وقت‌ها هم بااينكه مي‌دانيم علت چيست اما نمي‌توانيم آن را حل كنيم.

اوضاع زماني به هم مي‌ريزد كه پاي اطرافيان هم به موضوع باز مي‌شود و آن‌ها با جانب‌داري‌هايشان رابطه بين شما و همسرتان را خراب‌تر مي‌كنند. به همين خاطر مي‌گوييم بهتر است از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. متخصصين با بررسي دلايل شما و همسرتان و همين‌طور ويژگي‌هاي شخصيتي هركدام از شما مي‌توانند راهكارهايي را براي صحبت كردن باهم به شما آموزش دهند كه با استفاده از آن‌ها به‌راحتي بتوانيد در صحبت كردن با همسرتان نتيجه بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم همسرم را براي بچه‌دار نشدن راضي كنم؟

بهتر است در اولين قدم با همسرتان صحبت كنيد و دلايل خود را براي او توضيح بدهيد. درعين‌حال به صحبت‌هاي همسرتان هم گوش كنيد. و اگر فكر مي‌كنيد حرف‌هاي او منطقي هستند راجع به آن‌ها فكر كنيد. اما اگر از هيچ راهي به تفاهم نمي‌رسيد بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد.

از كجا مطمئن باشم كه در آينده بابت نداشتن فرزند پشيمان نمي‌شوم؟

هيچ‌كس آينده را نديده است. به همين خاطر شما هم نمي‌توانيد از اين موضوع مطمئن باشيد. اما راهكارهايي مثل داشتن دلايل مشخص براي بچه‌دار نشدن و همين‌طور در نظر گرفتن شرايط آينده از حالا، مي‌تواند كمك‌كننده باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : توافق براي بچه دار نشدن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/11  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب